Onehub: een innovatief artikel voor uw bedrijf

data room services

Het moderne bedrijfsleven heeft volledig nieuwe normen. U moet veel sneller werken, veel mobieler zijn plus zorgen voor informatiebeveiliging. Dit bestaan een enorme last voor de manager, maar moderne ontwikkelingen koppeltjes ons in staat om al deze problemen op te lossen en ons te concentreren op het bedrijfsleven.

Virtuele datarooms zijn een product dat zich onderscheidt door een geïntegreerde aanpak voordat het oplossen van bedrijfsproblemen en de hoogste mate van deugdelijkheid. Dit is een datawarehouse waarmee u:

 • deel bestanden veilig en beheer het gebruik volledig
 • documenten veilig opslaan en overzichtelijk ordenen
 • stroomlijn workflows en bespaar veel tijd

Veilige informatieoverdracht

datasite zijn het eerste en belangrijkste mogelijkheid om documenten veilig te delen. Zeker veilige uitwisseling is noodzakelijk om een deal te sluiten, zonder tijd te verliezen tijdens onderhandelingen, geen verliezen te lijden indien gevolg van informatielekken. Om bestanden te kunnen delen, hebt jullie het volgende nodig:

 • maak een persoonlijk account aan (dit duurt maximaal vijftien minuten)
 • upload jij gewenste bestand
 • stel bestandstoegangsparameters in

Dankzij flexibele toegangsparameters kunt u u gewenste werkmodus met het document configureren. U kunt de watermerkfunctie gebruiken om de originaliteit betreffende documenten te bevestigen, een speciale beveiligde weergavemodus activeren. U kunt de toegang tot het bestand ook beperken op IP-adres, tijdsbestek en u kunt de toegang ook op elk gewenst moment annuleren. Zelfs nadat het bestand is gedownload.

Bij de gegevensoverdracht worden de nieuwste protocollen gebruikt, die als de meest betrouwbare werden beschouwd. Beslist andere optie voor gegevensbescherming bestaan multi-level authenticatie. Om te beginnen met werken, moet de gebruiker zijn identiteit in verschillende fasen bevestigen.

De juiste manier om documentatie op erbij slaan

Virtuele datarooms zijn niet alleen de juiste manier om documenten te componenten, maar ze ook op te slaan. De nadelen van u bewaren van papierwerk zijn eerlijk. Opslag op computers of harde schijven is een handiger optie, niet de meest betrouwbare.

Ten eerste, als het documenten opslaat op een werkcomputer of op een harde schijf, is de toegang tot papieren beperkt. Dankzij heeft gekregen u 24/7 toegang tot data en elk apparaat. Hierdoor is u productiever en kunt u taken op elk gewenst moment voltooien.

Ten tweede zijn virtuele datarooms de veiligste optie. Jullie zult nooit gegevens verliezen, daar ze in verschillende back-ups bedragen. En dankzij speciale protocollen aan bescherming tegen natuurrampen slaan servers uw gegevens altijd op. Mede zorgt beveiliging op meerdere niveaus ervoor dat niemand anders uw gegevens kan gebruiken.

Een nieuw niveau met workflow

Het is ook belangrijk om te doorzien dat virtuele ruimtes workflows optimaliseren. Doordachte functionaliteit garandeert veel kansen voor gemakkelijk werken met bestanden. Met kunt u:

 • vergeet het veranderen van formaten, dit gebeurt allemaal automatisch
 • lang laden, zelfs het grootste aantal papieren laadt zeer snel
 • vind snel jullie bestanden die u nodig hebt dankzij intelligent zoeken
 • werken in ettelijke talen
 • werk aan documentatie met jij collega’s
 • Bekijk rapporten over hoe partners of medewerkers met documenten werkten
 • instellingen configureren voor een hele groep documenten, groepsmailings instellen, gegevens ordenen en nog veel meer